Uw nieuwe Matica cardprinter koopt u bij ID Systemen Nederland.

ID Systemen Nederland is een belangrijke partner van vele kaartprinter
fabrikanten, waaronder Matica. Nieuwe kaartprinter nodig? Laat u adviseren door
onze specialisten.

Matica re-transfer printers

Matica is gespecialiseerd in re-transfer kaartprinters. De meest populaire modellen zijn de XID 8100 en 8300. Deze printers zijn uiterst betrouwbaar en maken gebruik van de JVC re-transfer engine. De printers zijn zo ontwikkeld dat u gemakkelijk dubbelzijdig kunt printen. Daarnaast kunt u de printers uitbreiden met verschillende functies en voldoet deze dus altijd aan uw wensen. Wanneer u een printer zoekt voor een groot aantal badges, dan raden wij u aan de Matica XID 8300 aan te schaffen. Deze kan namelijk tot wel 120 afdrukken per uur maken.

De Matica printers zijn te koop in onze webshop.

matica

Wat is een re-transfer printer?

Een re-transfer printer kan afbeeldingen van de hoogste resolutie en de mooiste kleuren printen. Omdat er enkel kleur op een folie op de kaart wordt geprint, kan er snel gedrukt worden. Ook is het bij deze techniek mogelijk om zowel PVC als non-PVC materialen te printen. De kaarten zijn hierdoor niet alleen resistent tegen slijtage, maar ook beter beschermd tegen fraude. De pasjes kunnen custom geprint worden waardoor u elke pas kunt personaliseren en kunt voorzien van persoonlijke gegevens.

Uitstekende service

Wij hebben veel kennis over kaartprinters van merken als Matica en werken nauw samen met onze leveranciers. ID Systemen Nederland biedt u persoonlijk advies bij de aanschaf van een printer. We houden rekening met uw doeleinden en kijken naar alle mogelijkheden die wij samen met onze leveranciers kunnen bieden. We leveren onze modellen snel en helpen u bij de installatie van de printer. Wanneer er problemen ontstaan kunt u contact opnemen met onze servicedienst die 24/7 beschikbaar is.

Wilt u advies over de Matica kaartprinters? Vraag onze brochure aan of neem contact op voor meer informatie.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.