Door de verscheidenheid aan toepassingen van intelligente kaarten binnen onze klantenkring hebben wij een grote ervaring opgebouwd. Wij leveren Mifare-, DESFire- maar ook HID Prox kaarten zowel blanco als ook voorbedrukt.

Wij kennen de leveranciers

Naast kaarten worden ook steeds vaker keyfobs (ook wel druppels genoemd), armbanden, horloge’s en ook zelfklevende labels gebruikt voorzien van een mifare of DESFire chip. Wij leveren een breed assortiment van deze producten.

Wanneer het gaat om kaarten waarin meerdere technologieën zijn toegepast bent u bij ons aan het juiste adres. Voorbedrukte PVC kaarten leveren wij ook in kleine oplagen en indien gewenst ook gepersonaliseerd.

Gesprekspartner en adviseur

Doordat wij veel ervaring hebben met card printers waarmee mifare, DESFire en HID Prox kaarten worden bedrukt, stopt onze kennis niet bij de kaart maar zijn wij ook uw gesprekspartner wanneer het gaat om het personaliseren van uw contactloze kaart.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.