HiTi pasjesprinters staan bekend als zeer betrouwbaar met een prima prijsstelling. Ook zeer geschikt voor het afdrukken op transparante pasjes. Ontdek onze pasjesprinters.

HiTi pasjesprinter bij ID Systemen Nederland. ID Systemen Nederland biedt een ruim assortiment in pasjesprinters en draagmiddelen aan. Daarbij voorzien wij u van persoonlijk advies over de aanschaf van een printer. Wij werken samen met verschillende leveranciers waardoor we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste innovaties. Op deze pagina vindt u meer informatie over al onze mogelijkheden wat betreft pasjesprinters.

Wie is HiTi?

HiTi is ontwikkelaar van printers, waaronder foto- en pasjesprinters van de hoogste kwaliteit. Ze zijn opgericht in 2001 en waren voorheen ook wel bekend onder de naam Hi-Touch Imaging Technologies. HiTi biedt twee direct-to-card printers aan; de HiTi CS 200 en de HiTi CS 220. Deze printers zijn compact, zeer betrouwbaar en hebben een modulaire opzet waardoor onderdelen uitwisselbaar zijn. De printers beschikken over een template waarin u een foto kunt bewerken en verschillende designs kunt toepassen. De printers werken zeer efficiënt en op hoog tempo. Wanneer u transparante kaarten wilt bedrukken is de CS 220 een uitstekende keuze.

Al onze HiTi producten vindt u terug in onze webshop.

ID Webshop

De pasjesprinter

Een kaartprinter print pasjes snel en makkelijk. Dit voorziet u van flexibiliteit binnen uw bedrijf want u kunt zelf, wanneer het u uitkomt, pasjes printen. Dit is zeer handig als u regelmatig pasjes nodig heeft voor uw werknemers of gasten. Met behulp van een pasjesprinter kunt u in kleur of zwart-wit drukken en kunt u de pasjes custom printen waardoor elk pasje gepersonaliseerd is. De pas is direct na het bedrukken klaar voor gebruik.

hiti pasjesprinter cardprinter

Onze service

ID Systemen Nederland adviseert u bij de aanschaf van uw kaart printer. Wij weten precies welk model het best bij uw organisatie past en het meest geschikt is voor uw doeleinden. Wanneer u een model aanschaft leveren wij deze snel en begeleiden wij u bij de installatie en het gebruik van de printer. We geven een duidelijke uitleg en wanneer er problemen ontstaan kunt u altijd contact opnemen met onze servicediensten.

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een printer? Neem dan contact met ons op.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.