HID Fargo is een van de grootste fabrikanten van card printers. IDSystemen is officieel partner van HID Fargo en verkoopt verschillende kaartprintersvan dit merk.

ID Systemen Nederland is een professioneel bedrijf in het (be)drukken van pasjes. We werken nauw samen met verschillende fabrikanten. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van cardprinters. Wij adviseren u bij de aanschaf van een HID Fargo kaartprinter zodat u op een efficiënte manier te werk kunt gaan.

Wat is een kaartprinter?

Een kaartprinter is een printer die pasjes voor u print. Hiermee kunt u in kleur of zwart-wit pasjes printen die onder andere gebruikt worden ter identificatie, als prijskaartje of visitekaartje. De pasjes kunnen custom geprint worden. Op deze manier kunt u elke pas uniek maken en de gegevens op de pas aanpassen. Wanneer u regelmatig nieuwe pasjes nodig heeft is het verstandig om een eigen printer aan te schaffen. Zo bespaart u kosten en kunt u snel en efficiënt te werk gaan.

Het assortiment van HID Fargo

HID Fargo is fabrikant van een breed assortiment kaart printers. Zij beschikken onder andere over direct-to-card modellen als de C50, DTC 1250e, DTC 4250e en DTC 4500e. Deze printers printen direct op de kaart. Daarnaast hebben ze een ruim aanbod aan re-transfer cardprinters waarbij er eerst op een laminaat wordt gedrukt en dit vervolgens op de pas wordt aangebracht. De HDP 5000 is een veel verkocht model. Wanneer u regelmatig pasjes nodig heeft, is de HDP 6600 zeer geschikt. Dit nieuwe model print in een resolutie van maar liefst 600 dpi.

Al onze HIDFargo producten vindt u terug in onze webshop.

ID Webshop

Service

ID Systemen Nederland biedt u persoonlijk advies. Dankzij de snelle levering beschikt u binnen een aantal dagen over de printer die voldoet aan uw eisen. Wij helpen u bij de installatie en voorzien u van informatie over het model. Ook beschikken wij over een servicedienst die u ten alle tijden helpt bij storingen en problemen.

Bent u geïnteresseerd in een cardprinter van HID Fargo? Wij adviseren u bij de aanschaf van het juiste model. Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.