ID Systemen is dealer van Evolis cardprinters. Bent u op zoeknaar een Evolis cardprinter? Wij adviseren u graag over deze direct-to-card printers.

ID Systemen Nederland is gespecialiseerd in het (be)drukken van slimme pasjes en is dealer van Evolis kaartprinters. Wij werken nauw samen met Evolis, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van de printers. Hierdoor kunnen we u zo goed mogelijk adviseren bij de aanschaf van een kaart printer.

Een kaart printer

Een kaart printer print pasjes in kleur of in zwart-wit en geeft u de flexibiliteit die u wilt in uw bedrijf. Een pasje kunt u op eigen initiatief snel en eenvoudig drukken. Dit is handig wanneer u regelmatig pasjes nodig heeft. Een degelijke printer voorziet u van veel gemak en is gebruiksvriendelijk. U kunt custom prints afdrukken waarop de gegevens van de gebruiker gepersonaliseerd worden.

Evolis

Evolis is fabrikant van kaartprinters van topkwaliteit. De afdrukken van deze printers zijn geschikt voor intensief gebruik. De machines zijn gebruiksvriendelijk en veilig om mee te werken. Hierdoor maakt u gemakkelijk een voorraad aan pasjes die zijn gedrukt door kleursublimatie op een transparante folie. Evolis biedt direct-to-card printers zoals de Evolis Zenius en Primacy. Hierbij wordt er direct afgedrukt op de kaart. Daarnaast heeft Evolis de Avansia in het assortiment. Dit is een re-transfer card printer die is gebaseerd op de engine van Nisca en drukt pasjes af met een resolutie van 600 dpi.

Onze service

ID Systemen helpt u bij de aanschaf van uw kaart printer. Wij adviseren u over welk model u het beste kunt inzetten voor uw doeleinden. Dankzij ons contact met de leveranciers weten wij precies welke printer geschikt is voor uw bedrijf. Daarnaast hebben wij onze eigen servicedienst waar u beroep op kunt doen wanneer problemen zich voordoen.

Wilt u graag advies over welke printer het meest geschikt is voor uw organisatie? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor advies.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.