De kaartprinters van MagiCard staan erom bekend dat zij zeer duurzaam zijn. Bekijk hier de voordelen en prijzen.

ID Systemen Nederland helpt u graag bij het kiezen van de juiste kaartprinter. Wij zijn partner van verschillende leveranciers van kaartprinters, waardoor wij u het beste advies kunnen geven. Heeft u vragen over de MagiCard printer? Wij leveren de MagiCard printer en geven u graag advies of dit de juiste kaartprinter is voor u.

Een kaartprinter zoals MagiCard kiezen

Bij het kiezen van een kaartprinter wegen wij verschillende dingen tegen elkaar af. De belangrijkste vraag is: voor welk doel wilt u de kaartprinter gebruiken, hoeveel stuks wilt u op jaarbasis kunnen printen, wilt u enkel- en of dubbelzijdig printen, op een voorgedrukte kaart of niet? En moet de kaart specifieke functionaliteiten hebben, bijvoorbeeld voor een toegangspoort, om mee te printen of te betalen. Dan spreken we over een zogenaamde slimme kaart.

De voordelen van een MagiCard printer

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Zowel enkel- als dubbelzijdig printen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Compact
 • Licht in gewicht
 • Snel in gebruik (printen duurt kort)
 • Kan in kleur en zwart printen
 • Geschikt voor zowel grote als kleinere oplagen
 • Modellen hebben een USB aansluiting
 • Pasjes kunnen handmatig ingevoerd worden
 • Duurzaam en robuust

Wat kost een MagiCard?

MagiCard heeft verschillende typen. Zo is er de MagiCard Pronto, MagiCard 300 en MagiCard 600. Allemaal hebben ze hun eigen specificaties. Wij bieden de MagiCard printers aan in onze eigen webshop. Zie hieronder.

De prijzen variëren tussen de € 699,- en € 2750. Wij leggen u telefonisch graag meer uit over de prijzen en de verschillen.

Ga naar ID Webshop

Liever een andere kaartprinter?

Magicard
MagiCard printer

De kaartprinters die wij aanbieden geven u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk zelf pasjes te printen. De diverse printers die wij leveren zijn zeer gebruiksvriendelijk. Wij werken met leveranciers zoal HID, Fargo, MiFare etc.

Daarnaast is het ook mogelijk om custom te printen. Hiermee wordt elke pas uniek en kunnen gegevens gepersonaliseerd worden. Wij hebben goed contact met onze leveranciers waardoor wij op de hoogte zijn van alle laatste trends en ontwikkelingen.

De beste service

ID Systemen Nederland biedt haar klanten persoonlijk advies over de juiste cardprinter. Hierbij houden we rekening met uw wensen en beoordelen we wat het beste bij uw bedrijf past. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kaartprinters en draagmiddelen en voorzien u van een snelle levering. U kunt altijd contact opnemen met onze servicedienst wanneer storingen of problemen zich voordoen.

Wilt u graag advies over welke kaartprinter het meest geschikt is voor uw doeleinden? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.