Om ervoor te zorgen dat u, uw medewerkers en klanten zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van uw kaart, bieden wij verschillende draagmiddelen aan. Deze draagmiddelen zijn gemaakt zodat kaarten niet makkelijk kwijtraken of beschadigen. De artikelen op deze pagina geven een beeld van ons aanbod, maar er is nog veel meer mogelijk waar we u graag in een persoonlijk gesprek meer over vertellen.

Badgehouders

Een badgehouder zorgt ervoor dat uw kaart niet snel beschadigt. U kunt een gesloten badgehouder of een badgehouder met een duimgat bestellen. Een badgehouder met een duimgat raden wij aan als u de kaart regelmatig uit de badgehouder moet halen. We hebben daarnaast ook badgehouders beschikbaar tegen skimmen, zodat uw kaart niet ongewenst uitgelezen wordt.

Lanyards

Onze lanyards zijn erg geschikt als u de card in de badgehouder niet op uw kleding wilt dragen, maar wel altijd bij u wilt hebben. De lanyards kunt u ook in de stijl van uw organisatie laten bedrukken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een adviesgesprek.

Jojo's

De jojo is een fijne optie als u uw op uw kleding wilt dragen. Een jojo klikt u bijvoorbeeld vast aan uw broek en dankzij het jojo systeem scant u de pas gemakkelijk zonder dat u het van uw kleding hoeft te verwijderen. De jojo’s kunnen wij voor u in de stijl van uw organisatie laten bedrukken.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.