ID Systemen is partner van de belangrijkste fabrikanten vancardprinters, waaronder DataCard. DataCard kaartprinter kopen? Wij helpen u verder!

ID Systemen Nederland is partner van verschillende fabrikanten van cardprinters. Wij werken nauw samen met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit aan printers bieden. Op deze pagina geven wij u meer informatie over onze DataCard printers.

Cardprinter

Een cardprinter biedt u de mogelijkheid om zelf snel en efficiënt aan de slag te gaan met het bedrukken van pasjes. Een cardprinter kan uw foto en teksten in kleur printen, maar u kunt ook kiezen voor monochroom printen. Hiermee print u het gehele pasje in één kleur. Het is ook mogelijk om met een cardprinter gepersonaliseerde pasjes te drukken. Elke pas wordt op deze manier uniek van uiterlijk en gegevens kunt u aanpassen. Wanneer de pasjes gedrukt worden, zijn ze direct klaar voor gebruik.

DataCard

DataCard heeft een ruim assortiment aan direct-to-card printers. Deze printers drukken pasjes direct af, zijn milieuvriendelijk en printen levensechte afbeeldingen dankzij de TrueMatch technologie. De printers die wij aanbieden zijn de SD160, SD260 en de SD360. Daarnaast bieden we de modellen SR200 en SR300 aan die beschikken over de re-transfer techniek, waarbij de kaarten eerst op laminaat worden geprint en vervolgens op de kaart worden gedrukt. Deze zijn gebaseerd op de engine van JVC.

De beste service

ID Systemen biedt haar klanten persoonlijk advies om zo de juiste cardprinter aan te schaffen. We houden hierbij rekening met uw doeleinden en kijken wat het beste bij uw bedrijf past. Dankzij het contact met onze leveranciers vinden wij altijd een cardprinter die voldoet aan uw wensen. Wij leveren onze modellen snel en begeleiden u bij het installeren van de printer. Onze servicedienst staat voor u klaar om u te helpen bij storingen of problemen.

Wilt u graag advies over de aanschaf van een cardprinter van DataCard? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over dit merk.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.