Waarom ID Systemen?

  • Meer als 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Probleemloze en snelle levering
  • Eigen servicedienst
  • Vertrouwd en betrouwbaar!

Cardprinters, onze merken

ID Systemen Nederland B.V. is partner van de belangrijkste fabrikanten van card printers.

Als ID Systemen Nederland B.V. hebben wij meer als 20 jaar ervaring in de verkoop van card printers. Na aanvankelijk als de exclusieve partner van Fargo Electronics Inc. te zijn begonnen met de verkoop van card printers hebben wij door de loop der tijden ook andere merken aan ons leveringsprogramma toegevoegd;

Wilt u een card printer tegen de scherpste prijs kopen? Kijk dan op www.cardprintershop.nl.

HID Fargo, is fabrikant van een breed programma aan direct-to-card modellen wo, de DTC 1000, DTC 1250, DTC 4250 en DTC 4500. Sinds vele jaren is de HDP 5000 een veel verkochte re-transfer card printer. Met de HDP 8500 levert HID Fargo een re-transfer card printer voor intensief gebruik. Met de nieuwe HDP 5600 levert ook HID Fargo nu een re-transfer card printer met een resolutie van 600 dpi!

Matica, is gespecialiseerd in re-transfer card printers. De Matica XID 8100 en 8300 hebben wij bij meerdere relaties geleverd. Deze card printers maken gebruik van de JVC re-transfer engine en zijn de praktijk zeer betrouwbaar. Zoekt u een card printer voor groot formaat badges voor evenementen dan levert Matica een speciale versie van de 8300.

Evolis, is fabrikant van een programma direct-to-card printers wo. de Evolis Zenius en Primacy. De Evolis Avansia is de re-transfer card printer van Evolis die is gebaseerd op de engine van Canon en afdrukt met een resolutie van 600 dpi.

DataCard, is fabrikant van een breed programma direct-to-card printers, wo. de SD 160, SD260 en SD 360. De modellen SR200 en SR300 zijn de re-transfer card printers van DataCard die zijn gebaseerd op de engine van JVC.

HiTi, levert de HiTi CS 200 en HiTi CS 220 direct-to-card printers. Deze printers zijn modulair van opzet en hebben zich bewezen als zeer betrouwbaar met een prima prijsstelling. Wilt u op transparante kaarten afdrukken dan is de HiTi CS220 hiervoor een perfecte keuze.

NBS Javelin, is fabrikant van een compacte modulaire card printers en productie card printers. De NBS Javelin DNA pro is een compacte en scherp geprijsde modulaire card printer. Met de Imagemaster modellen levert NBS card printers voor de verwerking van grote personalisatie opdrachten.

Nisca, levert een direct-to-card printers met een uitstekende reputatie. De Nisca PR-C201 is de re-transfer printer van Nisca die ook als Evolis Avansia wordt geleverd. Met een afdrukresolutie van 600 dpi levert deze card printer hoogwaardige afdrukken.

Waarom ID Systemen?

  • Meer als 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Probleemloze en snelle levering
  • Eigen servicedienst
  • Vertrouwd en betrouwbaar!